سیستم مدیریت فروشگاهی چیست؟
امروزه در اکثر فروشگاه ها مدیریت کالا در انبار ها،تعداد آنها،نگهداری آنها،میزان دریافتی و خروجی ها و فاکتور های فروش و هزاران چیز دیگر از اهمیت بالایی برخوردار است و هر فروشگاهی باید اطلاعات کافی داشته باشد تا بتواند استراتژی و برنامه های مناسبی برای کسب کار خود بچیند.اما بدست آوردن این اطلاعات چقدر زمان میبرد؟مدیریت آنها به روش کاغذ یا خودکار یا به هر صورت دیگری آسان است؟
امروزه به لطف وجود سیستم مدیریت فروشگاهی میتوانیم اطلاعات مهم را در سیستم نگهداری کنیم و حساب کتاب همه چیز را داشته باشیم. در این مقاله سعی کردیم تا همه چیز راجب سیستم مدیریت فروشگاهی را بیان کنیم و اینکه این سیستم چه کمکی میتواند به کسب و کار ها بکند. پس با ما همراه باشید.
مقاله پیشنهادی: سیستم مدیریت یکپارچه چیست؟
سیستم مدیریت فروشگاهی چیست؟
سیستم مدیریت فروشگاهی یک نرم افزار سبک است که به فروشگاه شما کمک میکند تا از جریان های مالی روزانه خود از جمله فروش امروز،خرید امروز،وجه نقد و غیره باخبر شوید. همچنین شما می توانید نرخ های مختلفی را برای مشتریان مختلف پس انداز کنید ، درآمد محصولات و خدمات خود را ردیابی کنید و ورودی و خروجی پول نقد و بانکی خود را ارزیابی کنید.
چرا به سیستم مدیریت فروشگاهی نیاز داریم؟
یک نرم افزار سیستم مدیریت فروشگاهی برای اطمینان از عملکرد خوب خرده فروشی شما بسیار حیاتی است.یک سیستم مدیریت فروشگاهی باید سازگار و ایمن باشد تا بتواند خدمات مناسبی را به مشتری ارائه دهد.با استفاده از این سیستم میتوانید داده های مشتریان را ذخیره کنید،مشتریان خود را بهتر بشناسید و خدماتتان را در راستای رضایت آنها بهبود ببخشید.
سیستم مدیریت فروشگاهی چه کاری انجام میدهد؟
وظایف و کار هایی که یک سیستم مدیریت فروشگاهی خوب به عهده دارد میتواند در موفقیت کسبوکار نقش بسزایی داشته باشد. این سیستم همانند یک پرسنل برای فروشگاه شما عمل خواهد کرد. وظایف یک پرسنل عبارت است از:
- دریافت مواد ورودی
- نظارت بر تخلیه مواد و شمارش آنها
- بررسی خسارت ها کمبود ها و تهیه گزارش
- ثبت کالا های روز و جمع آوری روزانه گزارش کالا ها
- تکمیل برگه حمل بار فروشندگان
- بازرسی از کالا ها و به پایان رساندن آن
- تهیه یادداشت دریافت کالا
- تهیه یادداشت رد کالا
- ارسال مواد به فروشگاه های مربوطه
- ارسال اسناد مربوطه به بخش های مربوطه
- اطمینان از نظم و یکپارچه بودن کار
- بررسی شمارش و شمارش مواد قبل صدور
- اطمینان از ایمنی مواد و پرسنل
یک فروشگاه باید تمامی این موارد را به خوبی انجام دهد تا به موفقیت نزدیک شود. اما به چند نفر پرسنل نیاز است تا بتوانید همه این کار هارا به خوبی انجام دهید؟ برای همین است که سیستم مدیریت فروشگاهی نیاز هر کسب و کاری است و کارایی بسیاری دارد زیرا با یک سیستم فروشگاهی بسیار راحت میتوانید محصولات خود را کنترل کنید و روی آنها نظارت خوبی داشته باشید.
مزیت استفاده از سیستم مدیریت فروشگاهی چیست؟
یک سیستم فروشگاهی میتواند دارای مزیت های بسیار زیادی برای یک کسبوکار باشد اما مهمترین مزیت هایی که یک سیستم مدیریت فروشگاهی میتواند داشته باشد را ما در اینجا میگوییم تا اهمیت این سیستم برای کسبوکار هارا بهتر درک کنید. این مزیت ها عبارت اند از:
- بهبود خدمات در بخش مشتریان
- کنترل و مدیریت داخلی بهتر
- صرفه جویی در فضای ذخیره سازی و جابجایی مواد
- ارتباط سریع با بخش خرید و تامین کنندگان مختلف
- فرصت هایی برای استاندارد سازی
- در دسترس بودن اطلاعات و تحلیل آسان
- بخشهای کاربران با طیف گسترده ای از مواد در اختیار شما قرار می گیرد
- از انجام کار های تکراری جلوگیری میکند
- پیگیری مصرف مواد اولیه
حرف آخر
با توجه به توضیحاتی که درمورد سیستم مدیریت فروشگاهی شنیدید اکنون باید فهمیده باشید که این سیستم مدیریت فروشگاهی چقدر میتواند برای فروشگاه ها مفید و کاربردی باشد. فروشگاه ها با این سیستم میتوانند نظم را در فروشگاه برقرار کنند و بر همه فعالیت هایی که انجام میشود نظارت کامل را داشته باشند.